2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Fidesz-kongresszus – Megkezdődött a tanácskozás

Fidesz-kongresszus – Megkezdődött a tanácskozás

  (MTI) – Megkezdődött a Fidesz XXVI., tisztújító kongresszusa vasárnap délelőtt Budapesten, a Hungexpón.
A vásárközpont G pavilonjában rendezett egész napos tanácskozásra – amelyen várhatóan mintegy húsz kormánypárti politikus szólal majd fel, köztük délután Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök – az ország minden részéből érkeztek küldöttek.
Tarlós István főpolgármester köszöntőjében elsősorban az illegális bevándorlásról beszélt, amellyel kapcsolatban azt mondta, a polgári politikai közösség és a kormány a hagyományos magyar és európai értékek érvényesüléséért dolgozik.
Szólt emellett a kormány és a budapesti városvezetés együttműködéséről, amelyet alapvetően és meghatározóan jónak nevezett, a fontos politikai, ideológiai és stratégiai kérdésekben – mondta – egyetértés van. Jelezte ugyanakkor, hogy vannak „belső csetepaték”, ám csak „praktikus kérdésekben”.
A Fidesz kongresszusa eredetileg november 15-én lett volna, de elhalasztották, mert a november 13-i párizsi merényletek miatt a kormány nemzeti gyásznapot rendelt el aznapra.
11.00

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek