2022. 01. 21. péntek

Ágnes
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF

Az emődi pincegazdák kocsonyabálra invitáltak

Nem csak katonadalokkal, nótákkal, hanem finom kocsonyával is várták a vendégeket tegnap este az emődi pincegazdák. Az Általános Iskola aulája megtelt jókedvvel, zenével, tánccal, s finom ételekkel a már hagyományosnak mondható bálon.

Fellépő vendégek is voltak a bálon: a tardi asszonyok, akik viseletükkel, és dalaikkal kápráztatták el a résztvevőket. Poráczki András főszervezőtől, – kinek nevét sok-sok főzőversenyről már megismerhették olvasóink – megtudtuk, hogy most ugyan nem Ők főzték személyesen a kocsonyát amelyet a bál résztvevői kóstolhattak, de azért finom. Versenyeztek is az emődiek, a jóféle hideg eledellel. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, mert nyolc kocsonya és készítője szállt versenybe a fődíjért, egyik finomabb volt, mint a másik. A versenynek  Borisz András lett a győztese. Éjfélkor persze tombola is volt, s azután hajnalig ropta jókedvűen a nagyérdemű a táncot.

 

 

 

 

 

 

Fotó: Orosz László

További képek a galériában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az év szaloncukra 2021. - Az Eucharisztikus Kongresszus süteményének szaloncukor verziója nyerte el a díjat         …
A legmenőbb fűszertartók
A fűszerőrlők, valamint a só- és borsszórók nem csak praktikusak, de konyhánk egyik elengedhetetlen felszerelései is.       …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum