2023. 02. 3. péntek

Balázs
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

Az emődi pincegazdák kocsonyabálra invitáltak

Nem csak katonadalokkal, nótákkal, hanem finom kocsonyával is várták a vendégeket tegnap este az emődi pincegazdák. Az Általános Iskola aulája megtelt jókedvvel, zenével, tánccal, s finom ételekkel a már hagyományosnak mondható bálon.

Fellépő vendégek is voltak a bálon: a tardi asszonyok, akik viseletükkel, és dalaikkal kápráztatták el a résztvevőket. Poráczki András főszervezőtől, – kinek nevét sok-sok főzőversenyről már megismerhették olvasóink – megtudtuk, hogy most ugyan nem Ők főzték személyesen a kocsonyát amelyet a bál résztvevői kóstolhattak, de azért finom. Versenyeztek is az emődiek, a jóféle hideg eledellel. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, mert nyolc kocsonya és készítője szállt versenybe a fődíjért, egyik finomabb volt, mint a másik. A versenynek  Borisz András lett a győztese. Éjfélkor persze tombola is volt, s azután hajnalig ropta jókedvűen a nagyérdemű a táncot.

 

 

 

 

 

 

Fotó: Orosz László

További képek a galériában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…