2024. 05. 7. kedd

Gizella
1 EUR 389 HUF
1 GBP 453 HUF

Eső-menő Jabil-bringások

A Jabil 3próba elnevezésű tiszaújvárosi szabadidősport eseménysorozat idei szériája április 25-én, vasárnap a kerékpározással vette kezdetét. A meglehetősen zord idő ellenére a két távon közel hatszázan álltak rajthoz.

A névadó főtámogató Jabil Circuit Magyarország Kft. parkolójában „celebrált” 10 órai rajtra lassan, de biztosan eleredt az eső, ám ez cseppet sem szegte kedvét az elszánt sportbarátoknak, akik a 6 pontot érő 38 km-es nagy- és a 3pontos, 15 km-es kispróba közül választhattak. A mezőnyben ott volt családjával Aczél Krisztián, a Jabil Circuit Kft. ügyvezető igazgatója is.
A távokat és a helyenként erős széllel is nehezített körülményeket leküzdő bringások – a szüleik csomagtartójában utazó 1-2 évesektől a 70 éven felüliekig – a célban jó ízűen fogyaszthatták el a babgulyást.  Valamennyi résztvevő átvehette a teljesítésért járó egyedi emblémás kompressziós szárat. Fortuna kegyeltjei egy-egy MTB kerékpárt (Heintz Krisztina-Tiszaújváros és Sávolyi Sára-Tiszaújváros) és két-két darab kerékpáros fejvédőt (Pallagi Anita, Szabó Bianka, Dombi Miklós-Tiszaújváros és Zeke Béla-Újszentmargita), valamint a Jabil-dolgozók további 5 meglepetés ajándékot (Fazekas Gábor-Sajószentpéter, Németh Kinga, Jónás Anita, Gráfné Szőr Judit, Pónus Attila-Tiszaújváros) nyerhettek a próbakönyvek számozása alapján megtartott sorsoláson.
A pontvadászat folytatás június 19-én az úszással (400 m és 1000 m), majd július 8-án jöhet a befejezést jelentő Jabil 1/3 Maraton, azaz a futás (3,5 km és 14 km).
Július 8-án, pénteken a harmadik próba után a 12, vagy annál több pontot teljesítők között értékes sportszer ajándékcsomagok találnak gazdára. A 15 pontot begyűjtők vesznek részt a fődíj sorsoláson, mely két urnából történik majd. Az egyikben a JABIL Circuit Magyarország Kft. dolgozóinak neve lesz, melyből 1 db, 1 fő részére szóló berlini utazást (szeptember 23-26. (3 éjszaka), repülőjegy, szállás fél panzióval) sorsolnak ki. A másikban minden más résztvevő neve szerepel, melyből szintén 1 db, 1 fő részére szóló berlini utazásra jogosult sportember neve kerül majd ki.
További információ:
www.tvkmalitriatlon.hu, Tel: 49/540-09449/540-094, fax: 49/540-095, e-mail: tvkmali@triatlon.t-online.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Eszter; Csabi a Rally Hungary-n
2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. Íme a nyilatkozatok a gyorsok után…

További cikkek