2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Eger rallye

Eger Rallye idén ismét: ezúttal április 5-7. között. A rajtceremóniára április 5-én, pénteken 17.00 és 22.00 óra között, a záró eseménye pedig április 7-én, vasárnap 17.00 és 20.00 óra között kerül sor a Dobó téren. A rendezvény időtartama alatt a Minorita templom gyalogosan az Eszperantó sétányon keresztül közelíthető meg.
A versenyautók mindkét napon a Hibay utcán és a Kis-Dobó téren keresztül közelítik meg a főteret, majd a Bajcsy-Zsilinszky utcán át hagyják el a helyszínt.

A balesetek megelőzése érdekében útlezárásra lehet számítani a Kossuth Lajos utcában, az Eszterházy téri csomóponttól az Egészségház utcáig. Lezárják a Hibay utcát, a Jókai utcát, a Bajcsy-Zsilinszky utcát, az Érsek utcát, valamint a Fellner utcát is.

Az Eger Rally idején torlódásra lehet számítani a Kistályai úton, a régi tüzép telepnél, a Faiskola utca – K2-es út kereszteződésénél és a Hadnagy utca – Ady utca kereszteződésénél, az Érsekkert bejáratánál.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek