2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” Bolti tolvajok őrizetben: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” Bolti tolvajok őrizetben: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. április 4-én tizenegy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül, gyorsított eljárásban nyolc személyt bolti lopás és három férfit illegális fakitermelés miatt állítanak bíróság elé.

Az említett ügyeken túl, hozzátartozók közötti erőszak miatt négy esetben alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást a Kazincbarcikai az Ózdi, a Miskolci és a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi kárral végződő ütközés tizenkettő esetben jutott a rendőrség tudomására.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott – esetenként esős időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket! Ne feledjék: Mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum