2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Atlétikai Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság

Atlétikai Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság

A Miskolci Egyetem lesz a házigazdája a 2016. évi Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Atlétikai Bajnokságnak (Atlétikai MEFOB), 2016. május 28-29. napokon.  A verseny célja, hogy az egyes versenyszámokban eldöntse a „Magyarország 2015/2016. tanévi Egyetemi és Főiskolai Bajnoka” címeket.

A Magyarországon rendezett egyetemi – főiskolai országos bajnokságok közül mind részvételben, mind színvonalban kiemelkedik az atlétikai. A sportágban szezonnyitó versenynek számít, a Magyar Atlétikai Szövetség is kiemelten szerepelteti versenynaptárában.

A verseny helyszíneként a Miskolci Atlétikai Centrum szolgál, a szervezési feladatokat a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club látja el. Tájékoztatásul mellékelem az esemény programját és versenykiírását. A megnyitóra szombaton 14:10 kezdettel kerül sor, várhatóan a következő személyek mondanak köszöntő beszédet:

–          Dr. Székely Mózes, a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség főtitkára

–          Dr. Kiss László, Magyar Atlétikai Szövetség elnökségi tagja

–          Prof. Dr. Kékesi Tamás, a Miskolci Egyetem tudományos és nemzetközi rektorhelyettese

–          Illyés Miklós, Miskolci Sportcentrum Kft. ügyvezetője

Az Atlétikai MEFOB-on várhatóan 200-250 fő hallgató fog indulni az előzetes érdeklődés alapján. Az egyetemi bajnokság mellett nyílt versenyt is hirdetünk, amely várható létszáma 100 fő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek