2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

20 év után ismét a murván…

DYNAMIC RALLY TEAM – Bükfürdő Rallye 2014
Lángi Attila – Veres Gábor, BMW Z4 M Coupe

Az aszfaltversenyek után végre murvára merészkedik az Országos Rally Bajnokság egyik gyöngyszeme, a BMW Z4 M Coupe. A Lángi Attila-féle csodajárgány is rajthoz fog ugyanis állni a május 9-11-ei Bükfürdő Rallye 2014 rendezvényen, mely az Országos Rally Murva Bajnokság részét is képezi. A Dynamic Rally Team pilótájának ezúttal jó barátja, Veres Gábor lesz segítségére ahhoz, hogy 20 év után ismét sikeresen tudjon teljesíteni egy murva futamot.

Lángi Attila: Roppant nagy lendülettel készülünk a soron következő Bükfürdő Rallyera! Habár még mindig úgy gondolom, hogy a BMW Z4 nem murvára való gép, a közelgő Fehérvár Rally miatt úgy döntöttem, hogy a Murva Bajnokság május 10-11-ei fordulóját sem hagyhatjuk ki. Jó alkalom lesz ez a kocsi tesztelésére és a 20 év kihagyás utáni visszarázódásra. A pályafutásom nagy részében murvás futamokon vettem részt, és imádtam azokat a versenyeket – ám 1993 óta eltelt némi idő, ezért nem lesz könnyű dolgom a hétvégi derbin.
Már több napja, látástól vakulásig dolgozunk a kocsin, hogy felkészítsük a murvás viadalra. Új kisféket és kerekeket kapott az autó, de a futómű maradt a régi – habár már egy hónapja megrendeltük Hollandiából az újat, mégsem érkezett még meg –, csak magasságot emeltünk rajta. A munkánkat azonban a sors nem könnyítette meg: minden megtörtént velünk, ami csak lehetséges, sok minden gátolt bennünket a haladásban. Úgy látszik, nagyon nem akartak elengedni engem erre a futamra az égiek – de csak azért is ott leszünk a rajtban!
Segítségemre ezúttal egyik nagyon jó barátom, Veres Gábor lesz. Gábor nagyon tapasztalt és ismerős Bükfürdő környékén, így maximálisan rá fogok hagyatkozni a verseny során. De ahogy már említettem is, a célunk most csak az, hogy minél jobban felkészüljünk a júniusi, éles bajnoki fordulóra, a Fehérvár Rallyra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek