2023. 03. 27. hétfő

Hajnalka
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF

Kamarai hírek

A Pénzügyminisztérium meghirdette a Szállodák fejlesztése Pest megye területén című Pályázati Kiírást (Pályázati kiírás kódja: PM_SZALLODA_2020) 2 milliárd forintos keretösszeggel.

A pályázati kiírás célja a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó és a turisztikai vonzerők közelében található minőségi kereskedelmi szálláshelyek (szállodák) által nyújtott szolgáltatások színvonalának emelése, kapacitásuk bővítése, új, a kihasználtságot/jövedelmezőséget javító szolgáltatások kialakítása, igazodva a megnövekedett kereslethez és szem előtt tartva a fenntarthatósági szempontokat is. Ezzel összefüggésben cél a kapacitáskihasználtság javítása, a vendégek és a vendégéjszakák számának növelése és a szezonalitásból adódó egyenetlenségek csökkentése.

A „Szállodák fejlesztése Pest megye területén” című pályázati kiírásra a támogatási kérelmeket 2020. augusztus 25-én reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók a www.allamkincstar.gov.hu oldalon.

Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a Pénzügyminisztérium meghirdette az Új panziók létesítése Pest megye területén” (Pályázati kiírás kódja: PM_PANZIO_2020) című Pályázati Kiírást 1,8 milliárd forintos keretösszeggel.

A pályázati kiírás célja a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó és a turisztikai vonzerők közelében található új panziók kialakítása, az érintett desztinációkban a vendégek és a vendégéjszakák számának növelése, az újonnan létrejött szálláshelyek működéséből származó árbevételek által a profitabilitás és a fenntarthatóság növelése. Szem előtt tartva a fenntarthatósági szempontokat, a pályázat nagy hangsúlyt fektet a vendégek és a vendégéjszakák számának növelésére és a szezonalitásból adódó egyenetlenségek csökkentésére is.

Az „Új panziók létesítése Pest megye területén” című pályázati kiírásra a támogatási kérelmeket 2020. szeptember 15-én reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók a www.allamkincstar.gov.hu oldalon.

A pályázati kiírásokról bővebben az alábbi linken tájékozódhatnak:

http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/nem-lakossagi-ugyfelek/pest-megye-celzott-penzugyi-tamogatasa-altalanos-felhivasok

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek