2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Ideiglenesen nem lehet jegyet vásárolni az M1 metró állomásain

A koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében az M1 metróvonal peronfülkéiben a jegyértékesítés ideiglenes felfüggesztéséről döntöttünk. Az intézkedés visszavonásáig a jegyautomatákból, a pénztárakban, és az ügyfélközpontokban lehet jegyet, vagy bérletet vásárolni.

 Az elmúlt időszakban egyébiránt egyre kevesebben váltottak jegyet az M1 metróvonal állomásain dolgozó peronőröknél. A szolgáltatást főképp a turisták veszik igénybe, akiknek a száma jelentősen csökkent a koronavírus-járvány hatására. A csökkenő jegyértékesítés miatt, illetve a kisföldalatti állomásain szolgálatot teljesítő peronőrök védelme érdekében átmenetileg, határozatlan időre felfüggesztették a jegyértékesítést az M1 metró állomásain.

 

Az ideiglenes intézkedés ellenére a közösségi közlekedési szolgáltatás természetesen továbbra is csak érvényes jeggyel, vagy bérlettel vehető igénybe, amelynek meglétét a jegyellenőrök folyamatosan ellenőrzik. Az ügyfélközpontokban, a pénztárakban és a városszerte 0-24 órában működő mintegy 370 automatából továbbra is lehet jegyet és bérletet vásárolni. Az okostelefonnal rendelkező utasoknak érdemes megfontolni a mobiljegy használatát is, amely a járványidőszak során különösen biztonságos megoldást jelent.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum