2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Zsákutcába jutott a bódult sofőr

Soroljuk: bódultan vezetett az eltiltás hatálya alatt, a közlekedés szabályait többszörösen megsértette, továbbá menekülés közben egy idegen házba szaladt be. A rendőrök őrizetbe vették az ároktői sofőrt.

Szolgálatuk ellátása közben 2020. december 9-én 8 óra körül figyeltek fel a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei egy szabályt szegő autó sofőrjére Mezőcsáton. A rendőrök hang- és fényjelzésére azonban nem állt meg a férfi, sőt egy alkalommal lassított, megállt, majd mégis továbbhajtott. A férfi később egy zsákutcába kanyarodott be, ott megállt egy számára idegen ház előtt, ahová beszaladt. A rendőrök itt elfogták a férfit, és előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra.

A eljárás során beszerzett adatok szerint a 28 éves ároktői férfi eltiltás hatálya alatt vezetett, több pontban megszegte a KRESZ szabályait, továbbá a vele szemben alkalmazott drog gyorsteszt pozitív értéket mutatott.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette a férfit, továbbá járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított vele szemben büntetőeljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek