2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Pest megyei hírek
  • »
  • A BKK az M3 metróvonal felújításához igazította egyes személyes értékesítőhelyeinek helyszínét és nyitvatartását

A BKK az M3 metróvonal felújításához igazította egyes személyes értékesítőhelyeinek helyszínét és nyitvatartását

Az M3 metróvonal középső szakaszának felújításához kapcsolódóan ismét megnyitott a Lehel téri aluljáróban a BKK jegy-és bérletpénztár, illetve a metró hétvégi közlekedéséhez igazodva már hétvégén is nyitva tartanak a metró fordítópontként funkcionáló Lehel tér és Nagyvárad tér metrómegállóknál a jegy-és bérletpénztárak. A Nyugati pályaudvarnál a BKK jegy-és bérletpénztár a felszínen várja az utasokat.

A Lehel téri BKK jegy- és bérletpénztár igazodik az M3 metróvonal folytatódó felújításához, és hétvégi napokon is nyitva tart, csakúgy, mint a Nagyvárad téri pénztár. A BKK a metró hétvégi közlekedéséhez és az ezzel együtt felmerülő ügyféligényekhez igazította azok nyitvatartását.

 

A Nyugati pályaudvarnál bezárt az aluljáró szinten, a metró bejáratánál működő pénztár, helyette a felszínen konténerpénztár biztosítja a személyes kiszolgálást. A konténer az M3 metrópótló autóbusz megállójában található, a Váci út Lehel tér felé vezető oldalán.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Népliget metróállomásnál lévő BKK Ügyfélközpont is újra megnyitott, és ezzel egyidőben megszűnt a felszínen az átmeneti konténerpénztár.

 

A járványhelyzet miatt valamennyi BKK jegy- és bérletpénztár átmenetileg mindennap 5:30-tól 19 óráig tart nyitva. A Corvin-negyedi konténerpénztár nyitvatartása változatlan: hétfőtől péntekig 6-tól 18 óráig.

 

Az ügyfélközpontok nyitvatartási ideje egységesen mindennap 7-19-ig tart, a BKK Központi Ügyfélszolgálatának (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19–21.) nyitvatartása változatlan.

 

A Liszt Ferenc repülőtér 2A és 2B terminálon található BKK Ügyfélszolgálatok átmenetileg zárva tartanak.

 

A BKK személyes értékesítőhelyeinek érvényben lévő aktuális nyitvatartása megtalálható a https://bkk.hu/ weboldalon.

 

A BKK Központi Ügyfélszolgálata, illetve a BKK Ügyfélközpontok az egészség védelmét szolgáló egyedi eljárásrend betartásával látogathatók. Az épületben kizárólag az orrot és a szájat egyaránt takaró maszkban lehet tartózkodni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…