2023. 05. 28. vasárnap

Emil, Csanád
1 EUR 372 HUF
1 GBP 428 HUF

A BKK a munkavállalók igényei alapján változtatja a 200E járat menetrendjét

Budapest, 2021. március 30. – 2021. április 3-tól a 200E autóbuszok már nemcsak hétköznap, hanem hétvégén is betérnek a Cargo City raktárhoz. A járatok a munkaidőhöz igazodva ejtik útba a Liszt Ferenc Airport területén található logisztikai központot.
A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre közlekedő 200E bizonyos járatai hétköznapokon már 2020. január óta érintik a repülőtér területén a közelmúltban átadott logisztikai központot, a Cargo City teherárubázist. A logisztikai központ területe és forgalma folyamatosan bővül, így a munkavállalók részéről igény merült fel a Cargo City területét érintő autóbuszközlekedés bővítésére.

Annak érdekében, hogy a munkahelyekre a logisztikai központ dolgozói közösségi közlekedéssel is be tudjanak járni, a BKK 2021 áprilisától a Cargo City kiszolgálását hétvégenként is biztosítja. A tényleges utasforgalomhoz, valamint kimondottan a jellemző munkakezdéshez és befejezéshez igazodva a 200E járatok menetrendje hétköznap is módosul. A betérő járművek kijelzőjén a Liszt Ferenc Airport 2 célállomás mellett a Cargo City feliratot is feltüntetik.

A Cargo City-t kiszolgáló 200E járatok április 3-ától érvényes menetrendje megismerhető a BKK honlapján: bkk.hu/menetrendek/. Utazástervezéshez továbbra is érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életet ajándékozott a Rotary
Újabb 3 gyermek szívműtétjét finanszírozta a Gift of Life program Több, mint 13 éve a Magyar Rotary kiemelt programja a Gift of Life – Ajándékozz …