2022. 10. 6. csütörtök

Brúnó, Renáta
1 EUR 424 HUF
1 GBP 485 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Kifosztás és lopások miatt is felelnie kell a férfinak

Lezárt ügyek: Kifosztás és lopások miatt is felelnie kell a férfinak

Kifosztás és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 24 éves taktaszadai férfival szemben.

A gyanúsított 2020. szeptember 11-én 7 óra előtt, Hernádnémetiben a Jókai Mór utcában található egyik családi házba bement, és a szobából – az alvó tulajdonosok védekezésre képtelen állapotát kihasználva – egy mobiltelefont tulajdonította el.

A megalapozott gyanú szerint az elkövető 2020. szeptember 10-én az éjszakai órákban, Hernádkak és Hernádnémeti településeken három alkalommal követett el lopásokat. A gyanúsított – egy élelmiszerüzletből, egy családi ház udvaráról, valamint egy nyitva felejtett autóból – élelmiszereket, készpénzt, kerékpárt, személyes iratokat, illetve egy napszemüveget is eltulajdonított. A rendőrök a nyomozás eredményeként a férfit 2020. szeptember 19-én elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Személyi változások
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon, a Miskolci-, és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon megbízott új vezetők 2022. október 1-jével …

További cikkek