2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Pest megyei hírek
  • »
  • 24 négyzetméteres dinamikus megjelenítésre alkalmas LED falat kapott a MEGÚJULT Keleti pályaudvar

24 négyzetméteres dinamikus megjelenítésre alkalmas LED falat kapott a MEGÚJULT Keleti pályaudvar

A korábbinál látványosabb, gyorsabb és korszerűbb megjelenítést tesz lehetővé a karbantartáson átesett, újonnan megnyitott Keleti pályaudvar utastájékoztató kijelzője. A 24 négyzetméteres LED falat és annak vezérlését a T-Systems Magyarország szállította a MÁV megbízásából.

 A korábbi periodikus frissítés helyett azonnali változásokat is tud követni a Keleti pályaudvar új, az induló- és érkezővonatokat kijelző táblája. A 3×8 méteres LED fal május 27-étől segít az utastájékoztatásban.

 

A megújuló grafikus felület részletgazdagabb, tagoltabb elrendezést biztosít és a teljes felület kiszolgálására képes, így az esetleges váratlan helyzetek, figyelmeztetések könnyebben, akár a kijelző teljes felületén megjeleníthetőek. A megfelelő eszköz kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy ütésálló legyen és védhető a letelepedő galamboktól. Érdekesség, hogy a kijelző extrém hidegben, -20 fokban és melegben, +60 fokban is zavartalanul üzemel.

 

Az eszköz és a tartószerkezet szállításán túl a kiszolgáló szoftveres környezetet is a T-Systems biztosította, illetve a vállalat végezte el az integrációs feladatokat is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…