2022. 09. 28. szerda

Vencel
1 EUR 407 HUF
1 GBP 456 HUF

Lezárt ügyek: Bódultan és ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket nyolc ittas, és egy bódult járművezetővel szemben folytatott. A sofőrök közül ketten balesetet is okoztak.

A közúti ellenőrzések során – 2021. március 12-ét megelőzően – a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén szűrték ki a forgalomból a rendőrök azt a hat sofőrt, akik a gyanú szerint vezetésük megkezdése előtt szeszes italt, illetve egy fő pedig bódító hatású szert fogyasztott. A rendőrök két járművezetővel szemben pedig a baleset bekövetkezése során állapították meg az ittasságot.

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a sofőrökkel szemben, amelyek során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy akik ittasan járművet vezetnek, veszélyeztetik saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Rally Legendre teszteltünk!
Köbliék a Rally Legend előtt kicsit megmozgatták a Skoda Feliciat. 58 verseny kilométert és 7 gyorsot teljesített a Sopia-Net Mediterrán Rally az Int…

További cikkek