2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Lezárt ügyek: 24 alkalommal loptak

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy felsőzsolcai házaspárral szemben.

Az 50 éves asszony és az 53 éves férfi 2021. augusztus 27-e előtt egy miskolci bevásárló központban az önkiszolgáló kasszáknál összesen huszonnégy vásárlás alkalmával egy vagy több terméket nem blokkoltak be, és fizetés nélkül távoztak az üzletből. Ezeknél a pénztáraknál a vásárlók az árut beszkennelik, majd leolvasás, és összesítés után fizetik ki. Az utolsó lopás alkalmával az áruház biztonsági szolgálata a párost visszatartotta, majd a járőrök előállították őket a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a gyanúsítotti kihallgatásuk is megtörtént.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…