2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 385 HUF
1 GBP 451 HUF

Zsákutcába menekült

A rendőrök egy rövid követés után elfogták Kazincbarcikán azt a férfit, aki miután nem használta az irányjelzőjét nem állt meg a hatósági felszólításra.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei 2019. október 29-én 15 óra körül a székhelyi városban arra lettek figyelmesek, hogy egy autó vezetője kanyarodása során nem használta az irányjelzőjét. A férfit felszólították a megállásra, aki figyelmen kívül hagyta a rendőri jelzést, és továbbhajtott.

A járőrök követték a járművet, ami kisvártatva egy zsákutcában megállt, majd sofőrjét intézkedés alá vonták. A több közlekedési szabályt is megszegő 45 éves sajóbábonyi férfivel szemben alkalmazott alkohol-teszter pozitív értéket mutatott, továbbá a vezetéstől is el volt tiltva.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást, továbbá a közlekedési szabályok megszegése miatt több szabálysértési eljárás is indult az ügyben, így a megengedett sebesség túllépése miatt, illetve azért is, mert nem használta a sofőr a biztonsági övet, áthaladt egy tilos jelzésen, továbbá figyelmen kívül hagyott egy behajtani tilos táblát is.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállított férfit a közúti közlekedés szabályainak megzavarása miatt a hatóság tizenkét hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és pénzbírsággal is sújtotta.

Mindezeken túlmenően a szabálysértési őrizetben lévő 45 éves sajóbábonyi lakos járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt állhat 72 órán belül bíróság elé.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek