2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Zsákutcába menekült

A rendőrök egy rövid követés után elfogták Kazincbarcikán azt a férfit, aki miután nem használta az irányjelzőjét nem állt meg a hatósági felszólításra.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei 2019. október 29-én 15 óra körül a székhelyi városban arra lettek figyelmesek, hogy egy autó vezetője kanyarodása során nem használta az irányjelzőjét. A férfit felszólították a megállásra, aki figyelmen kívül hagyta a rendőri jelzést, és továbbhajtott.

A járőrök követték a járművet, ami kisvártatva egy zsákutcában megállt, majd sofőrjét intézkedés alá vonták. A több közlekedési szabályt is megszegő 45 éves sajóbábonyi férfivel szemben alkalmazott alkohol-teszter pozitív értéket mutatott, továbbá a vezetéstől is el volt tiltva.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást, továbbá a közlekedési szabályok megszegése miatt több szabálysértési eljárás is indult az ügyben, így a megengedett sebesség túllépése miatt, illetve azért is, mert nem használta a sofőr a biztonsági övet, áthaladt egy tilos jelzésen, továbbá figyelmen kívül hagyott egy behajtani tilos táblát is.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállított férfit a közúti közlekedés szabályainak megzavarása miatt a hatóság tizenkét hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és pénzbírsággal is sújtotta.

Mindezeken túlmenően a szabálysértési őrizetben lévő 45 éves sajóbábonyi lakos járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt állhat 72 órán belül bíróság elé.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…