2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Versenyeztek a bűnügyi technikusok

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium adott otthont a megmérettetésnek.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében 2019. október 29-én rendezték meg már hatodik alkalommal a megyei bűnügyi szemlebizottság-vezetői és technikusi versenyt. A megmérettetésre az Encsi, az Edelényi, a Kazincbarcikai, a Mezőkövesdi, a Sárospataki, a Sátoraljaújhelyi, a Szerencsi, a Tiszaújvárosi, az Ózdi Rendőrkapitányság delegált kétfős csapatokat, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Miskolci Rendőrkapitányság közös indulói mellett.

A bűnügyi technikai versenyen a csapatoknak előbb szakmai elméleti ismereteikről kellett számot adniuk, majd a gyakorlati feladatok során az életből vett, a rendőri munka során legtöbbször előforduló beállított helyszíneken kellett nyomokat rögzíteniük.

A rendezvényt dr. Mecser Tamás r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese zárta le és adta át a díjakat.

Helyezések:

I.            Szerencsi Rendőrkapitányság: Poczkodi András r.százados és Dobozi Tamás r.törzszászlós.

II.            Edelényi Rendőrkapitányság: Tóth Boglárka c.r.főhadnagy és Spisák András c. r.törzszászlós.

III.           Sárospataki Rendőrkapitányság: Polgár István c.r.törzszászlós és Brogli Vendel c.r. alezredes

A verseny valamennyi résztvevője emléklapban részesült. Az első három helyezett csapat tagjai üvegplakett-emléktárgyat, valamint a Magyar Rendvédelmi Kar különdíjait vihették haza. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Bűnügyi Technikai Főosztály felajánlása alapján különdíjban részesült a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Miskolci Rendőrkapitányság közös csapatának tagjai Egri Tibor c.r. főtörzszászlós és Magyar Péter c.r.őrnagy, melyet Kreitz Zsuzsanna r. alezredes, főosztályvezető adott át.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek