2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Zsákmány nélkül menekült a rabló

Elfogták az avasi rablót a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság 2013. szeptember 13-án az akkor még ismeretlen elkövetővel szemben.
A nyomozás kiinduló adatai szerint a támadó Miskolcon a Középszer utcában egy lakásba behatolt majd az idős tulajdonostól erőszakkal pénzt követelt. A sértett próbált ellenállni, de a fizikai fölény miatt nem tudta megvédeni értékeit. A rabló készpénzzel és egy órával menekült el a helyszínről, amelyeket – mivel cselekménye közben megzavarták – a lépcsőházban hátrahagyott.

 A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves miskolci S. Gergőt. Az elkövetőt a Miskolci Rendőrkapitányság 2013. október 3-án vette bűnügyi őrizetbe, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek