2024. 05. 8. szerda

Mihály
1 EUR 389 HUF
1 GBP 452 HUF

Kibontották a söröző falát

Vádemelési javaslat a fiatalkorú tolvajokkal szemben.
Egy laki szórakozóhely tulajdonosa 2013. május 20-án tett bejelentést az Edelényi Rendőrkapitányságra, miszerint az épület hátsó falán lévő farostlemez borítást ismeretlen elkövetők lefeszítették és oda behatoltak. A sörözőből a betörők italárut és édességet tulajdonítottak el.

 Az ügyben bevezetett intézkedéseknek és adatgyűjtésnek köszönhetően a rendőrök három napon belül azonosították és előállították az elkövetőket a rendőrkapitányságra. A két helyi fiatalkorú fiúval szemben kisebb értékre  elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság.

 
A 14 és 15 éves terheltekkel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást az Edelényi Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel két tucat bűncselekmény
Lopás, csalás, közokirat-hamisítás és jármű önkényes elvétele miatt folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves férfival és egy 23 é…

További cikkek