2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Autókozmetika - Szétkapkodták a versenyautót

Vénuszdombi mesék – a bogácsi bordélyház

Vénuszdombi mesék – a bogácsi bordélyház Bejelentés alapján tartottak házkutatást a rendőrök egy bogácsi ingatlanban, amelyben feltételezhetően bordélyház működött.

 

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói állampolgári bejelentés alapján a napokban házkutatást tartottak egy bogácsi ingatlanban. Az akció során lefoglalt bizonyítékok alapján felmerült a gyanúja, hogy a házban valóban illegális bordélyház működött.

A piros lámpás házat üzemeltető házaspárral szemben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság üzletszerű kéjelgés elősegítésének minősített esete miatt folytat eljárást. A gyanúsítottakat a rendőrség őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra, amit a bíróság elrendelt.

Az ügyben további nyomozati cselekmények várhatóak, ezért a rendőrség további tájékoztatást csak a későbbiekben ad az ügy eredményes felderítése érdekében.

 

Információs háttér:

Büntető Törvénykönyv: „Üzletszerű kéjelgése elősegítés 205 § (2) Aki bordélyházat tart fenn, vagy annak működéséhez anyagi eszközöket szolgáltat, öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”.

 

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek