2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Vádemelési javaslat az izsófalvai tolvajokkal szemben

Több izsófalvai házba is betörtek azok az elkövetők, akik gyakorlatilag mindent vittek, ami mozdítható volt.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt indított eljárást 2012. november 25-én az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben. A nyomozás adatai szerint Izsófalván betörtek egy ingatlanba, ahonnan többek között szerszámgépeket és más értékeket tulajdonítottak el.

 A nyomozás eredményeként a rendőrség azonosította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három 15-16 éves múcsonyi fiatalkorú fiút és további két társukat. A gyanúsítotti kihallgatásukon a terheltek további öt hasonló módon és ugyanazon településen elkövetett bűncselekményről is számot adtak. Az eljárás adatai szerint a három fiatalember a hat felderített lopás mindegyikében részt vett, míg egy-egy bűncselekménynél két lány is közreműködött.

 
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett elkövetőknek kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

 

Az említett ügyben rendőrség a nyomozást lezárta és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek