2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Elfogott nagycsécsi tolvajok

Alkalmi ismerősei loptak meg egy ajkai férfit Nagycsécsen. Az elkövetőket a rendőrök elfogták és még egy áramlopásra is fényt derítettek. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétsége miatt indított büntetőeljárást a 19 éves polgári V. Istvánnal és társával szemben. A nyomozás adatai szerint a sértett 2013. július 3-án a késő esti órákban együtt italozott egy nagycsécsi házban alkalmi ismerőseivel. A férfi miután távozott a „házi kocsmából” a közeli buszmegállóban várakozott. V. István társával a sértettet utolérve leemelte annak nyakában lévő táskáját, amiben mobiltelefon és több mint 100 000 forint volt, majd a zsákmánnyal elmenekültek a helyszínről.

 A pórul járt férfi azonnal bejelentést tett a rendőrségen, majd a nyomozók pár óra alatt azonosították az elkövetőket, akiket előállítottak a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra.

 Az ügyben tartott házkutatáson a rendőrök lefoglalták az eltulajdonított pénz egy részét, illetve az elorozott mobiltelefont. A nyomozók figyelmét nem kerülte el az sem, hogy a nagycsécsi ingatlanban a műszaki berendezések működtek, de a villanyóra nem forgott. Így a tulajdonosnak áramlopásért is felelnie kell majd.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek