2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Üzletszerűen kerített – videóval

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A borsodi rendőrök elfogták azt a férfit, aki csaknem egy éve olyan masszázsszalont működtetett Miskolcon, amelyben az ott foglalkoztatott lányok szexuális szolgáltatást is nyújtottak.

Üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2014 évtől egy miskolci családi házban egy helyi férfi több felnőtt nő prostitúciós tevékenységéhez nyújtott segítséget, illetve prostitúciós tevékenységre lányokat szervezett. A gyanúsított a lányok bevételéből rendszeresen részesedett.

A nyomozók a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársaival a masszázsszalonnak álcázott miskolci ingatlanban 2015. június 9-én 13 órakor elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 44 éves helyi K. Zoltánt.

A terheltet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek