2022. 08. 20. szombat

István
1 EUR 407 HUF
1 GBP 480 HUF

Újra járható az út Sajószentpéternél

A rendőrség feloldotta a teljes útlezárást Sajókápolna és Sajószentpéter közötti útszakaszon, így az újra járható.

Halálos közúti közlekedési baleset történt Sajószentpéter és Sajókápolna között. Az adatok szerint 2017. október 27-én 7 óra körül egy tehergépkocsi sofőrje előzés közben elütött egy vele szemben kivilágítatlanul és láthatósági mellény nélkül közlekedő kerékpárost. A 49 éves sajólászlófalvai biciklis a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette.

A rendőrség a balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes terjedelmében lezárta, amit 12 órakor a hatóság feloldott, így az ismét teljes terjedelmében járható.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály felhívja a közlekedők figyelmét, hogy vegyék figyelembe a mindenkori időjárási- és útviszonyokat. Az egyik legfontosabb intelem, hogy ködös útszakaszokon csökkentsük járművünk sebességét! Fontos a követési távolság növelése, ködben nehezebb megbecsülni a biztonságos követési távolságot és lehetőleg tartózkodjunk az előzéstől!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek