2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Vanczák nyerte az Avas Open-t

A „Chess in the City 2017” sorozat részeként október 23-án rendezték meg Miskolcon a XX. AVAS Open nemzetközi értékszám szerző sakkversenyt, melynek a Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola és Óvoda adott otthont.

A dr. Kriza Ákosnak, Miskolc polgármesterének fővédnökségével, a DVTK támogatásával a B.-A.-Z. Megyei Sakkszövetség által életre hívott, 7 fordulós megmérettetésen 31 sportoló ült asztalhoz.
A versenyen Vanczák Tamás, az MVSI Miskolci KisBocsok SSE Fide-mestere személyében új bajnokot avattak. Vanczák Attila edző munkáját dicséri, hogy – a győztes mellett – az első hat helyezett között még négyen az egyesület színeit képviselték. A legjobb női versenyző különdíját Szabó Andrea (Edelényi Városi SE) vihette haza, de szintén tárgyjutalmat kapott az ifjúsági korú Bakó Martin (Edelényi Városi SE) és a szenior Balogh Farkas (DVTK) is. A rendezők díjazták a legfiatalabb és a legidősebb indulót: a 7 éves Szabó Ákost (DVTK) és a 85 esztendős Kincses Lászlót (Kazincbarcikai VSC) is.
Végeredmény: 1. Vanczák Tamás, 6 pont, 2. Pribelszky Bence, 5,5 pont, 3. Horváth Péter (Szirmabesenyő SSE) 5,5 pont, 4. Kassay Krisztián, 5 pont, 5. Papp Levente, 4,5 pont, 6. Csendi Balázs, 4,5 pont.
KÉPALÁÍRÁS:
Pribelszky Bence (balra), Vanczák Tamás és Horváth Péter a díjátadáson.
(Fotó: Magánarcívum)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek