2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Újabb áramtolvajok állhatnak bíróság elé Miskolcon

Különféle módon, illegálisan vételezték a villamos energiát. A Miskolci Rendőrkapitányság Sajóbábonyi Rendőrőrse 2013. április végén az áramszolgáltató bejelentése nyomán indított büntetőeljárást, mert egy helyi családi házban a mérőóra megkerülésével vételeztek szabálytalanul áramot.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrse hasonló ügyben indított büntetőeljárást 2013. május elején, mert a borsodi megyeszékhely Győri kapui városrészében egy társasházi ingatlanban csatlakoztak rá önkényesen az elektromos hálózatra.

A szolgáltató képviselőjének nyilatkozata szerint az említett ügyekben egyenként csaknem százezer forintnyi kárt okoztak az illegális vételezéssel az áramtolvajok.

A Miskolci Rendőrkapitányság illetékes szervezeti egységei a napokban – a 32 éves sajóbábonyi O. Józseffel, valamint a 29 éves miskolci K. Mónikával szemben – a kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt folytatott büntetőeljárás nyomozati szakaszát lezárták és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Miskolci Járási Ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek