2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Bíróság elé állhat a kaputelefon legyőzője

Vádemelési javaslat a rongálóval szemben. Egy kazincbarcikai bank diszpécsere 2013. május 31-én éjjel jelezte a rendőrség ügyeletére, hogy rongálás történt, majd a kiérkező járőröket a helyszínen arról tájékoztatta, hogy a bank kapucsengőjét kiszakították a helyéről.

A bank biztonsági kameráját visszanézve látható volt, hogy egy erősen ittas férfi kitépte, majd földre dobta a szerkezetet, illetve rángatta és rugdosta az oszlopot. A helyi polgárőrök segítségével a garázdálkodó férfit a járőrök a közelben elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a 35 éves M. Zsolttal szemben rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek