2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Tűzből szabaduló lélek – életmentő kazincbarcikai rendőrök

Tűzből szabaduló lélek – életmentő kazincbarcikai rendőrök

Tűzesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei hívták a tűzoltókat és a mentőket is, mivel időközben kimentettek a lángok közül egy férfit. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei 2013. március 23-án az esti órákban érkeztek a helyi úgynevezett használtcikk piacra, ahol az egyik faházból lángok csaptak ki. A tűzoltók kiérkezéséig a rendőrök azt próbálták meg kideríteni, hogy van-e valaki a kis házban, mivel tudták ott hajléktalanok szoktak éjszakázni. A rendőrök a lángok és a sűrű füst ellenére közelebb mentek, így hallhatták a bentről kiszűrődő elhaló segélykérést. A járőrök a gyors helyzetértékelést követően egy határozott mozdulattal kihúzták a már magatehetetlen férfit, ezzel megmentve az életét.

Az időközben kiérkező tűzoltók eloltották a tüzet a mentőszolgálat munkatársai pedig kórházba szállították a 44 éves férfit. Mint utóbb kiderült a hajléktalan életmódot folytató férfi a használaton kívüli faházban szállásolta el magát és a hideg miatt rakott tüzet, de miután ő elaludt, az ellenőrizetlen lángok belekaptak a faszerkezetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek