2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Kirepült a sofőr: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Kirepült a sofőr: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 25-én is több esetben történt rendőri intézkedés.


Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe, lopás, garázdaság és tiltott kéjelgés miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl, hozzátartozók közötti erőszak miatt négy esetben alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást a Miskolci, a Kazincbarcikai és az Ózdi Rendőrkapitányság.

Közlekedésrendészeti helyzetkép – Kirepült a sofőr…

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, emellett öt anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A délelőtti órákban egy személygépkocsi vezetője Rátkán nem biztosított elsőbbséget egy másik járműnek és ennek következtében összeütköztek. A figyelmetlen autós a baleset során kiesett a kocsiból, akit kórházba szállítottak, ahol az ügyeletes orvos nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket állapított meg a sofőrnél. A baleset körülményeit a Szerencsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A további balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott – télies, havas, fagyos időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket! Ne feledjék: Mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek