2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Tündéri rendőrök Tiszaújvárosban

Kommandós felszerelésekkel, rendőrautóval száguldoztak tündérkerti rendőrök a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon.A tiszaújvárosi Tündérkert Óvoda Százszorszép csoportja tett látogatást a helyi rendőrkapitányságon.

A látogatás során az érdeklődő óvodások betekintést kaphattak a rendőrök szerteágazó munkájába. Megismerhették, és ki próbálhatták például a rendőrség felszereléseit, és technikai eszközeit. Tekintetük többek között a térfigyelő kamerákra szegeződött, szemük pedig tágra nyílt a fegyverszobában.

A kis óvodások ha nem is a Miami, de a tiszaújvárosi helyszínelők technikai eszközeit is kipróbálhatták az ujjnyom rögzítés biztos nyomot hagyott bennük. A legmenőbb „feladat” a szirénázó rendőrautók kipróbálása volt.

A tündéri rendőrök a program végén egytől egyig azt hangoztatták: „Ha nagyok leszünk, mi is rendőrök leszünk!”

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…