2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Tíz perc alatt elfogott biciklitolvaj

Ellenőrzés közben derült ki, hogy „a korábban vásárolt” kerékpárt negyedórája lopták el az arlói élelmiszerbolt elől.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrsének járőrei szolgálatot láttak el 2017. június 27-én a délelőtti órákban Arlón. Járőrözés közben felfigyeltek egy általuk korábbról már ismert ózdi férfira, aki gyalogosan közlekedett a településen. Kisvártatva a rendőrök már azt látták, hogy egy teleszkópos, kékes-zöld színű kerékpárt hajtott.

A rendőrök 11 óra 40 perckor ellenőrzés alá vonták az ózdi férfit, aki többek között elmondta, hogy a biciklit napokkal ezelőtt vásárolta.

Mindeközben a rendőrök értesítést kaptak, hogy 11 óra 30 perc körül az egyik arlói élelmiszerbolt elől eltulajdonítottak egy teleszkópos, kékes-zöld színű kerékpárt.

A Borsodnádasdi Rendőrőrs a 42 éves ózdi férfit szabálysértési őrizetbe vette tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt. A hatóság 72 órán belül állítja bíróság elé a kerékpártolvajt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…