2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Délben a presszóban rabolt, este a rács mögött volt

Egy putnoki vendéglátó pultosát támadta meg és súlyosan bántalmazta egy férfi, akit a rendőrök azonosítottak, majd 8 órán belül elfogtak és bűnügyi őrizetbe vettek.

A Putnoki Rendőrőrs rablás- és testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást V. György 19 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. június 27-én a déli órákban egy putnoki sörözőben előbb egy sört fogyasztott, majd a 23 éves pultos nőre hátulról rátámadt, fojtogatta az eladót és ököllel arcon is ütötte. A férfi végül a dulakodás közben a nő kezéből kieső mobiltelefonnal elmenekült a helyszínről. A sértettnek a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülése keletkezett.

A rendőrök azonosították, majd az esti órákban elfogták V. Györgyöt, akitől az eltulajdonított telefont is lefoglalták.

A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és a nyomozók előterjesztéssel élnek előzetes letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek