2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Tispol eredmények

A TISPOL Műveleti Csoport nemzetközi fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzés végrehajtását rendelte el a 2011. éves terve alapján, mely elsősorban a megengedett legnagyobb sebességre vonatkozó szabályok betartásának ellenőrzésére terjedt ki. Az ellenőrzés sorozat a közlekedésbiztonság helyzetének javítása, a bekövetkezett  balesetek súlyossági fokának csökkentése, az előírások és megengedett sebességhatárok betartatása terjedt ki.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében április 18-19-20-án elsősorban a lakott területen belüli útvonalakat, a ki és bevezető útszakaszokat, a gyorsforgalmi útszakaszokat és a „baleseti gócpontokat”vették górcső alá a rendőrök.

Az akció során elsősorban a megengedett legnagyobb sebesség betartásának ellenőrzésére került sor, de a rendőrség az elkövetett szabálysértések kiszűrésére és szankcionálására is kellő hangsúlyt fektetett.

 

Sebességre vonatkozó szabályokat megsértők száma

Egyéb közlekedési szabálysértést elkövetők száma

leállításos ellenőrzés során

leállítás nélküli ellenőrzés során

Összesen fő

Helyszíni bírság

Feljelentés

leállítás nélküli ellenőrzés során

Helyszíni bírság

Feljelentés

Ezer forint

Ezer forint

36

243

18

178

232

45

303

21

1

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek