2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Kislányát kényszerítette lopásra

Tinilányok estek egymásnak

Tinilányok estek egymásnakA közelmúltban társai szeme láttára két tinilány esett egymásnak Tokajban. A mobiltelefonon rögzített felvételek alapján a rendőrség garázdaság vétsége gyanújával nyomozást rendel el az ügyben.

A közelmúltban társai szeme láttára két tinilány esett egymásnak Tokajban. Az iskola igazgatójának tájékoztatása szerint két diáklány iskolán belüli „nézeteltéréséről” volt szó, amit az iskolán belül, fegyelmi jogkörben kívántak elintézni.

Az esetet valaki mobiltelefonnal rögzítette, ennek alapján a rendőrség álláspontja szerint a két verekedő lány kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsított, ezért a Szerencsi Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrse garázdaság vétsége gyanúja miatt nyomozást rendel el az ügyben.

A Szerencsi Rk. tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…