2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Helyi kocsonyafőző versenyek a Kocsonyafesztivál jegyében

Helyi kocsonyafőző versenyek a Kocsonyafesztivál jegyében

Helyi kocsonyafőző versenyek a Kocsonyafesztivál jegyébenA jubileumi, 10. Kocsonyafesztivál a hagyományos Nagy Miskolci Ízkocsonya versenyhez kapcsolódva kistérségi kocsonyafőző versenyek megrendezésére hívja fel a helyi közösségeket!

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Észak-Bükki Régiója és a Miskolci Tél – Kocsonyafesztivál védnökségét élvező hagyományteremtő program nemcsak erősíti és szervezi a helyi közösségeket, de hozzájárul a hagyományok ápolásához, az értékek megőrzéséhez, és lehetőséget ad a térségi gasztronómiai idegenforgalom bővítésére.

A kistérségi kocsonyafőző versenyeknek azonban tétje is van: 2010-ben ezek a Kocsonyafesztivál kocsonyaversenyének területi elődöntői!

A jubileumi fesztivál – a rendezvény történetében először – lehetőséget ad arra, hogy a kistérségi versenyek első helyezettjei egyenes ágon kerüljenek be a 2010. február 19-én kezdődő Kocsonyafesztivál Nagy Miskolci Ízkocsonya versenyébe, ahol hagyományosan erős mezőnyben mérhetik össze tudásukat és gasztronómiai felkészültségüket a kocsonyafőző mesterek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek