2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Tetten ért fémtolvajok

Csak arra volt idejük a kazincbarcikai fémtolvajoknak, hogy az utcára dobálják azokat a vasakat, amelyeket el akartak lopni, mivel a rendőrök tetten érték őket.

Lakossági bejelentés érkezett 2015. február 16-án 19 óra 41 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint Kazincbarcikán, az Alsóvárosi körút egyik társasházának kertjéből két ember fémből készült eszközöket dobál az útra.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei haladéktalanul a helyszínre érkeztek, ahol azonnal elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. István 54 éves, és B. Gáborné 54 éves helyi lakosokat. A rendőrkapitányságra előállított terheltek gyanúsítotti kihallgatásukon többek között elmondták, hogy a fém alkatrészeket azért akarták elvinni, hogy azokat értékesítsék.

Az ügyben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a két fémtolvajjal szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek