2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2015. február 17-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy 33 éves helyi nővel szemben indított eljárást tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt. K. Mária eljárás alá vont személy 2015. február 17-én 12 óra 40 perckor Miskolcon az Újgyőri főtér egyik áruházában egy üveg szeszes italt és egy tábla csokoládét akart ruházatába rejtve ellopni.

Az Edelényi Rendőrkapitányság szintén tulajdon elleni szabálysértés – falopás – miatt alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést két asszonnyal szemben.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés egy esetben jutott a rendőrség tudomására.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek