2021. 08. 1. vasárnap

Boglárka
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Terepviszonyok között, hatékonyabb bűnüldözés!

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a terepjárót, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

Szolgálatba állt az a terepjáró, amelyet 2017. szeptember 18-án dr. Kriza Ákos Miskolc polgármestere adott át dr. Bogyay Ferenc r. ezredesnek a Miskolci Rendőrkapitányság vezetőjének. A jármű átadásánál jelen volt dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Ruszkai József r. ezredes megyei gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes, dr. Kiss János alpolgármester, továbbá a Miskolci Önkormányzat más prominens képviselői.

A kulcs átadása után a rendőrök azonnal birtokba vették a gépjárművet és szolgálatba indultak. Az autó adottságai lehetővé teszik a külterületeken és nehéz terepviszonyok között is a bűnüldözést. Az autóval a szolgálati kutyákat is könnyen, biztonságban szállíthatják, ami szintén hatékonyabbá teszi a rendőrök munkáját.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum