2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Őrizetbe vett göncruszkai támadók

A rendőrség rövid idő alatt azonosította, majd elfogta azt a két férfit, akik rátámadtak egy 81 éves nőre Göncruszkán.
Életveszélyt okozó testi sértés és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 54 éves és egy 20 éves novajidrányi férfival szemben. A gyanúsítottak 2017. szeptember 16-án 18 órát megelőzően bántalmaztak göncruszkai házában egy 81 éves nőt, majd tőle különböző értékeket tulajdonítottak el.

A nyomozás eredményeként a rendőrök 2017. szeptember 18-án bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két novajidrányi férfit. A hatóság egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 2017. szeptember 18-án az elkövetők elfogása érdekében felhívást tett közzé, amit a hatóság ezúton visszavon.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek