2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Strandolás után rablás

Gyakorlatilag húsz perc alatt elfogták a miskolci rendőrök azt a négy támadót, akik kiraboltak egy 60 éves férfit.

A fiatalkorú és egy gyermekkorú fiúkból álló négyfős csapat Edelényből, illetve Kazincbarcikáról jött Miskolcra július 16-án. Miután megmártóztak az egyik városi strandon, úgy gondolták szétnéznek a környéken. Késő délután 18.00 óra magasságában rá is találtak egy idősebb férfira, akitől cigarettát kértek, s mivel nem kaptak utána eredtek a gyorsan tovahaladónak. Második alkalommal már a pontos időt akarták tudni tőle, s mivel úgymond nagyon kíváncsiak voltak az óra állására, körbe állták, s ebben a pillanatban egyikük kikapta a sértettnél lévő kézitáskát, majd elszaladtak. A 60 éves férfi próbált utánuk eredni, de miután megrúgták a földre rogyott.

A bűncselekményről a Miskolci Rendőrkapitányságra érkezett bejelentést követően mondhatni még forrónyomon indult el az elkövetők felkutatása. A személyleírás alapján a miskolci rendőrök alig fél óra leforgása alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatalembereket.

A Miskolci Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt indított eljárást az elkövetőkkel szemben. A beismerő vallomások, és más bizonyítékok alapján a hatóság bűnügyi őrizetbe vette a csoport két 14 éves fiatalkorú tagját, míg másik két társuk szabadlábon védekezhet az eljárás során.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek