2024. 10. 21. hétfő

Orsolya
1 EUR 400 HUF
1 GBP 481 HUF
Kezdőlap » Hírek » Sport » Új tulajdonos a DVTK -nál

Új tulajdonos a DVTK -nál

Június utolsó napján a DVTK jövőjéről folytatott tárgyalásokat Miskolcon Káli Sándor polgármester, Baranyi Sándor a labdarúgó csapatot üzemeltető gazdasági társaság tulajdonosa, és Wicha József vállalkozó. Mint ismeretes a miskolci városvezető által kezdeményezett akkori megbeszélésen Baranyi Sándor tulajdonos bejelentette, hogy  a SZEVIÉP kivonul a diósgyőri labdarúgásból.

Az elmúlt időszak egyeztetései után pénteken pont került arra a szerződésre, melynek értelmében a DVTK-t eddig üzemeltető Baranyi Sándor érdekeltségébe tartozó két cégtől, a Szeviép Zrt.-től és a Biztonsági Üzem Kft.-től a tulajdonrész a miskolci önkormányzat többségi tulajdonába tartozó  Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Nonprofit Kft. tulajdonába kerül.

Nagy Béla a DSM Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: addig kívánják átmenetileg működtetni a diósgyőri labdarúgást, amíg nem érkezik egy mindenki számára elfogadható befektető, aki a 100 éves centenáriumát jövőre ünneplő egyesület anyagi biztonságát hosszútávon rendezni tudja. Az új tulajdonos képviselője – első intézkedéseként –  Aczél Zoltánt nevezte ki a DVTK edzőjének.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Irány a VB!
Beszélgetés Juráncsik Balázs Gokartversenyzővel, a 2024-s versenyei után és a RMCGF előtt.   Idén már a DD2-es kategóriában láthattunk. Ez …

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp