2023. 12. 11. hétfő

Árpád, Árpádina
1 EUR 382 HUF
1 GBP 446 HUF

Segítségnyújtás nélkül hajtott el

Az Ózdi Rendőrkapitányság tanúk jelentkezését várja egy közúti közlekedési baleset kapcsán.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05070/237/2017. bűnügyi számon rendelt el nyomozást segítségnyújtás elmulasztása bűntett ügyében ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. január 31-én 12 óra 30 perc körül a Farkaslyuk, Szilvásváradi út 15. szám előtti útszakaszon egy ismeretlen személy az általa vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival Eperjes dűlő irányába haladva elsodort egy 17 éves fiatal fiút, aki körültekintés nélkül akart az úttest túloldalára átmenni. Az autós segítségnyújtás nélkül a helyszínről elhajtott.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik látták az eseményt, illetve a megjelölt időszakban a fenti útvonalon közlekedtek, továbbá a balesettel vagy a balesetet okozó autó vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen, az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3600 Ózd, Jászki Oszkár u. 2.), vagy az ügy előadójának internetes elérhetőségén: rajhoczkip@borsod.police.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a nap 24 órájában elérhető 46/514-506-os telefonszáma is hívható, ahogy a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyike. Emellett a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is.
Megosztás:
Facebook

Twitter

Google Plus

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

NEM JÓ A KÓD
Egy miskolci sértett egy kanapévásárlás kapcsán több mint 400 ezer forint „biztosítási díjat” utalt el egy nem létező szállítócégnek. A Borsod-Abaúj-Z…
Családi tragédia
Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt. Halált okoz…
Őrizetben a késelő
A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a parasznyai férfit, aki egy késsel oltotta ki a sógora életét. Emberölés bűntettének megalapozott gyanú…

További cikkek