2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Segítségnyújtás nélkül hajtott el

Az Ózdi Rendőrkapitányság tanúk jelentkezését várja egy közúti közlekedési baleset kapcsán.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05070/237/2017. bűnügyi számon rendelt el nyomozást segítségnyújtás elmulasztása bűntett ügyében ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. január 31-én 12 óra 30 perc körül a Farkaslyuk, Szilvásváradi út 15. szám előtti útszakaszon egy ismeretlen személy az általa vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival Eperjes dűlő irányába haladva elsodort egy 17 éves fiatal fiút, aki körültekintés nélkül akart az úttest túloldalára átmenni. Az autós segítségnyújtás nélkül a helyszínről elhajtott.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik látták az eseményt, illetve a megjelölt időszakban a fenti útvonalon közlekedtek, továbbá a balesettel vagy a balesetet okozó autó vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen, az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3600 Ózd, Jászki Oszkár u. 2.), vagy az ügy előadójának internetes elérhetőségén: rajhoczkip@borsod.police.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a nap 24 órájában elérhető 46/514-506-os telefonszáma is hívható, ahogy a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyike. Emellett a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is.
Megosztás:
Facebook

Twitter

Google Plus

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…