2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

 

Az egyik szerencsi áruház biztonsági őre telefonon tett bejelentést a rendőrkapitányságra, miszerint a biztonsági kapu jelzése után egy helyi lakost ruházatának megmutatására szólítottak fel. A férfinél egy rúd szalámi volt, amelyet fizetés nélkül akart az áruházból kivinni. A tolvajt előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, majd lopás miatt szabálysértési őrizetbe vételére került sor. Cselekményéért az elkövetőt a Szerencsi Városi Bíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte. Egy monoki tanya tulajdonosának képviselője tett feljelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, mert két  „Avaszi” juhot ismeretlen tettesek eltulajdonítottak. Az egyik állatot később a település belterületén elpusztulva megtalálták. A haladéktalanul bevezetett forrónyomos intézkedések során a rendőrök előállítottak két legyesbényei lakost, akik a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak. Velük szemben őrizetbe vételük mellett lopás miatt folyik az eljárás.

Csoportos garázdaság bűntette és más bűncselekmény elkövetése miatt a Tokaji Rendőrőrs indított eljárást több helyi lakossal szemben, akik előzetes szóváltást követően összeverekedtek az egyik helyi szórakozó hely előtt. A kiérkező rendőrök az elkövetőket előállították.

A Tállyai Rendőrőrs lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy tállyai borospincébe behatolt, ahonnan több mint 700 liter bort tulajdonított el.

A Taktaharkányi Rendőrőrs lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy helyi teljesen körbekerített udvar családi házának garázsába bement, ahonnan műszaki cikkeket, valamint vezetéket tulajdonított el, továbbá a tyúkólból elvitt 13 baromfit is.

A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen,

– aki egy megyaszói lakóházba behatolt és onnan szerszámgépeket tulajdonított el.

– aki egy legyesbényei lakóház udvarán lévő melléképület padlásáról több méter kerítés drótfonatot eltulajdonított.

– aki egy a város belterületén leparkolt személygépkocsi ajtaját felfeszítve a gépkocsiból eltulajdonított egy  cd-s autó rádiót.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…