2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

 

Az egyik szerencsi áruház biztonsági őre telefonon tett bejelentést a rendőrkapitányságra, miszerint a biztonsági kapu jelzése után egy helyi lakost ruházatának megmutatására szólítottak fel. A férfinél egy rúd szalámi volt, amelyet fizetés nélkül akart az áruházból kivinni. A tolvajt előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, majd lopás miatt szabálysértési őrizetbe vételére került sor. Cselekményéért az elkövetőt a Szerencsi Városi Bíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte. Egy monoki tanya tulajdonosának képviselője tett feljelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, mert két  „Avaszi” juhot ismeretlen tettesek eltulajdonítottak. Az egyik állatot később a település belterületén elpusztulva megtalálták. A haladéktalanul bevezetett forrónyomos intézkedések során a rendőrök előállítottak két legyesbényei lakost, akik a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak. Velük szemben őrizetbe vételük mellett lopás miatt folyik az eljárás.

Csoportos garázdaság bűntette és más bűncselekmény elkövetése miatt a Tokaji Rendőrőrs indított eljárást több helyi lakossal szemben, akik előzetes szóváltást követően összeverekedtek az egyik helyi szórakozó hely előtt. A kiérkező rendőrök az elkövetőket előállították.

A Tállyai Rendőrőrs lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy tállyai borospincébe behatolt, ahonnan több mint 700 liter bort tulajdonított el.

A Taktaharkányi Rendőrőrs lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy helyi teljesen körbekerített udvar családi házának garázsába bement, ahonnan műszaki cikkeket, valamint vezetéket tulajdonított el, továbbá a tyúkólból elvitt 13 baromfit is.

A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen,

– aki egy megyaszói lakóházba behatolt és onnan szerszámgépeket tulajdonított el.

– aki egy legyesbényei lakóház udvarán lévő melléképület padlásáról több méter kerítés drótfonatot eltulajdonított.

– aki egy a város belterületén leparkolt személygépkocsi ajtaját felfeszítve a gépkocsiból eltulajdonított egy  cd-s autó rádiót.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek