2024. 07. 1. hétfő

Tihamér, Annamária
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Rendőrségi felhívás – Halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség!

Rendőrségi felhívás – Halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség!

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos kimenetelű közlekedési baleset ügyében folytat eljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint 2012. október 20-án hajnali 5.30 óra körüli időben, a 3. számú főút Nyékládháza-Emőd közötti szakaszán Emőd irányába tartott egy Seat Leon típusú, ezüstszürke színű személygépkocsi. Az autó vezetője a 169 km 620 m szelvénynél járműve feletti uralmát elvesztette és az árokba hajtott. A balesetben a személygépkocsit vezető 31 éves alsózsolcai lakosú férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a közlekedési baleset időpontjában az említett útszakaszon közlekedetek és arról érdemi információval rendelkeznek.

Az üggyel kapcsolatban bejelentés tehető

személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4),
e-mailen, vagy

telefonon a 06-46/514-511/22-72-es hívószámon, illetve munkaidőn kívül az ingyenesen hívható a 107-es, vagy 112-es rendőrségi segélyhívó számokon is.

A bejelentő, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli. Segítségüket köszönjük!

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek