2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 18-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az Encsi Rendőrkapitányság beutazási és tartózkodási tilalom megsértése vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 32 éves, ukrán állampolgárral szemben. A férfit egy közúti ellenőrzés alkamával vonták intézkedés alá, amely során kiderült, hogy vele szemben a BÁH Észak-Alföldi Regionális Igazgatósága beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. A férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Az elmúlt 24 órában megyénk területén egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

 

Kora reggel Sátoraljaújhely és Kisvárda között egy tehergépkocsi vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, így a kanyarban kisodródott. A baleset körülményeit a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek