2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
Halott újszülött az ágyneműtartóban

RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS

RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri a lakosság segítségét közlekedési baleset ügyében.

Miskolcon a Szentpéteri kapuban 2010. március 28-án 21 óra 33 perckor a kijelölt gyalogos átkelőhelyen egy belváros irányából közlekedő autós két gyalogost elütött.

A baleset következtében egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítását követően elhalálozott.

A rendőrség kéri azon gépjárművezetők, valamint gyalogosok jelentkezését, akik az adott időben a fenti útszakaszon közlekedtek és látták a közlekedési balesetet, illetve a balesetben szereplő gépkocsi előzetes mozgását.

Jelentkezni lehet személyesen: a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Szeles u. 73. ), vagy telefonon munkaidőben a 06-46/ 514-500/70-30, vagy 70-20-as melléken, illetve munkaidőn kívül a 107-es, vagy 112-es ingyenesen hívható számon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek