2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • E-On munkatársának adták ki magukat, nem dőltek be nekik
E-On munkatársának adták ki magukat, nem dőltek be nekik

E-On munkatársának adták ki magukat, nem dőltek be nekik

E-On munkatársának adták ki magukat, nem dőltek be nekik A Gárdonyi Rendőrkapitányság folytat büntetőeljárást a képen látható személyek ellen lopás kísérlet miatt.

Azzal gyanúsítják őket, hogy egyikük még március 04-én délelőtt felkeresett otthonában egy martonvásári hölgyet, majd azt mondta neki, hogy ő az E-On dolgozója, és felmutatott neki egy E-On-os kártyát, majd villanyórája leolvasása után közölte, hogy tíz százforintos többletfizetése van, melyet szeretne részére kifizetni, de mivel csak 20.000.- Ft-os bankjegye van, adjon neki vissza belőle.

A hölgynek azonban gyanús lett, hogy az E-on nem így, hanem postai úton szokta visszautalni a túlfizetéseket, ezért megtagadta az elkövető kérését, aki láthatóan izgatott lett, majd futásnak eredt és beszállt egy – a háztól nem messze álló – személygépkocsiba, majd két társával együtt elhajtott. Nem sokkal később azonban elfogták őket a rendőrök.

A gárdonyi nyomozók azt feltételezik, hogy a képen látható férfiak hasonló cselekményeket követtek el Székesfehérváron és környékén, illetve Miskolcon, és környékén, ezért kérik, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik bennük azokat, akik náluk is jártak, és hasonló módon szerettek volna tőlük pénzt kicsalni, vagy ellopni, vagy esetleg azt meg is tették.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság a 22/355-003-as telefonszámon várja a hívásokat, de bejelentést tehető a 107-es vagy a 112-es segélyhívókon is.

 

Segítségüket előre is köszönjük!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Választási Bizottság úgy döntött, hogy újraszámolják az érvénytelen szavazólapokat, amiket a vasárnapi önkormányzati választás során adtak l…

További cikkek