2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Rendőrök, civilek keresték: megtalálták az eltűnt sajóivánkai fiatalembert

Rendőrök, civilek keresték: megtalálták az eltűnt sajóivánkai fiatalembert

Édesanyja tett bejelentést a rendőrségre, miszerint fia két napja otthonukból ismeretlen helyre távozott, azóta nem tud róla. A rendőri irányítás mellett megindított kutatás a bejelentéstől számított négy órán belül megtalálta az eltűnt férfit. Egy sajóivánkai asszony 2013. április 11-én 11 órakor tett bejelentést a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajókazai Rendőrőrsére, miszerint fia két nappal korábban lakásukból hirtelen felindulásból ismeretlen helyre távozott és vele csak annyit közölt, hogy az erdőbe megy.

Az aggódó anya bejelentését követően a korlátozott tájékozódási képességű 22 éves fiatalember keresésére a rendőrőrs haladéktalanul kutatást szervezett, melyhez a járőrök felkérésére több civil személy, köztük vadász is csatlakozott.

A keresés eredményeként délután három órakor a településtől mintegy nyolc kilométerre található erdőrészen épen, egészségben megkerült az útközben eltévedt fiú, aki akkorra már harmad napja semmilyen élelmet nem evett, vizet is csak az erdő vízforrásaiból nyert magának.

A fiatalembert a rendőrök hazaszállították és édesanyjának épségben átadták.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek