2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Kirakatból vitte el a műszaki cikkeket

Nem sokáig örülhetett zsákmányának az a 24 éves ózdi férfi, aki az egyik helyi üzlet kirakatát betörve jutott hozzá különféle műszaki cikkekhez. Az ózdi városközpontból 2013. április 9-én a hajnali órákban egy távfelügyeleti rendszer ügyeletesétől érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint az egyik üzlet kirakatüvegét betörték. A járőrök, miután a helyszínre értek megállapították, hogy az ott elhelyezett műszaki cikkek közül többet eltulajdonítottak.

Az ügyben indult forrónyomos üldözés során a járőrök a közelben egy magányosan, sietősen haladó férfira figyeltek fel, aki a rendőrautót észlelve azonnal futásnak eredt. A rendőrök kb. 100 méteres követés után megállították a menekülő férfit, akitől ruházata átvizsgálása során előkerültek az eltulajdonított műszaki cikkek, melyeken még az árcédulák is rajta voltak. A fiatalember a tárgyakat kabátjának zsebeibe, illetve a nadrágjába próbálta elrejteni.

A 24 éves ózdi férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították, a nála lévő tárgyakat pedig lefoglalták. Az elkövető cselekményével kb. 30.000 forint lopási és több mint 100.000 forintnyi rongálási kár okozott. Vele szemben betöréses lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum